Vergoeding fysiotherapie in 2018: de belangrijkste informatie

Heb je een tennisarm en wil je door ons behandeld worden en wil je weten of je vergoeding krijgt vanuit je verzekeraar? Lees dan hieronder verder. De komende weken zullen zorgverzekeraars hun premies en vergoeding voor 2018 bekendmaken. Dat moeten ze uiterlijk op 12 november doen. De kans is groot dat er iets aan je zorgverzekering verandert als het om de vergoeding van fysiotherapie gaat.

Heb je een tennisarm en wil je door ons behandeld worden en wil je weten of je vergoeding krijgt vanuit je verzekeraar? Lees dan hieronder verder.

De komende weken zullen zorgverzekeraars hun premies en vergoeding voor 2018 bekendmaken. Dat moeten ze uiterlijk op 12 november doen. De kans is groot dat er iets aan je zorgverzekering verandert als het om de vergoeding van fysiotherapie gaat.

Op de website van Independer vind je een overzicht van de gecontracteerde zorgverzekeraars.Vanaf 12 november zie je daar welke zorgverzekeraars in 2018 gecontracteerd zijn:

https://www.independer.nl/zorgverzekering/vergoedingen/fysiotherapeut/ansr-holding-bv

Heb je een aandoening die op de chronische lijst staat? Dan krijg je fysiotherapie vanuit de basisverzekering vergoed vanaf de 21ste behandeling. In andere gevallen heb je een aanvullende verzekering nodig. Je kunt dat terugvinden in onderstaand overzicht. Ook daarvoor geldt dat je vanaf 12 november ziet wat de vergoedingen in 2018 zijn. Zo kun je op tijd zien of je ook volgend jaar nog goed zit.

https://www.independer.nl/zorgverzekering/vergoedingen/fysiotherapie.aspx

Bron: Independer