Tennisarm komt veel voor bij diverse beroepsgroepen: kappers, musici, bouwvakkers, glazenwassers etc.

Slechts 5% van de professionele tennisspelers in de wereld heeft een tennisarm (ook wel tenniselleboog) gehad. Deze blessure komt vaker voor bij amateurtennissers. Ondanks de naam tennisarm hebben ook andere beroepsgroepen te maken met deze blessure. Niet zo gek, als je bedenkt dat 2-3% van de mensen in Nederland een tennisarm heeft. Ongeveer 90% van de mensen met een tennisarm is binnen 1-2 jaar volledig hersteld.

Slechts 5% van de professionele tennisspelers in de wereld heeft een tennisarm (ook wel tenniselleboog) gehad. Deze blessure komt vaker voor bij amateurtennissers. Ondanks de naam tennisarm hebben ook andere beroepsgroepen te maken met deze blessure. Niet zo gek, als je bedenkt dat 2-3% van de mensen in Nederland een tennisarm heeft. Ongeveer 90% van de mensen met een tennisarm is binnen 1-2 jaar volledig hersteld. Hetzij door rust nemen, een brace dragen of injecties. Als je deze blessure zelf ooit hebt gehad, dan weet je dat 1-2 jaar wachten op volledig herstel erg lang (en pijnlijk) is.

Wil je liever binnen 7 weken van je tenniselleboog af zijn en weer alles kunnen doen? Onze fysiotherapeuten (experts in behandeling van klachten aan arm, nek en schouder) helpen je graag van je klachten af:

T: 030 – 242 8190
E: contact@ansr.nl